Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prezentatoarea "Vorbeşte lumea" de la Pro TV numără lunile până când va deveni mămică din nou şi i se pare că timpul se scurge parcă mai repede decât la prima sarcină. Adela Popescu le-a arătat fanilor ei că burtica a început să i se contureze deşi are doar 4 luni şi jumătate de sarcină şi parcă şi kilogramele în plus s-au depus tot în timp record.

Adela Popescu va fi în scurt timp mamă a doi copii şi deja o sperie gândul că nu va mai avea timp liber absolut deloc. Dar nimic nu se compară cu emoţia de a-l vedea pe bebeluşul ei cum face progrese de la o zi la alta, aşa că se consolează momentan cu acest gând. Însărcinată în 18 săptămâni, vedeta Pro Tv a povestit pe blogul ei că sarcina decurge normal, iar ea îşi doreşte să nască natural, motiv pentru care face masaj, înot şi şedinţe de kinetoterapie. 

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.