Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Berbec

Romantismul intră într-o zonă practică în luna iulie, astfel că partenerul tău va afla de interesul pe care îl manifeşti faţă de el într-un mod mai subtil decât în mod normal, însă mesajul va fi la fel de clar. De asemenea, încrederea în propria persoană îţi face viaţa intimă cu mult mai interesantă.

Taur

Viaţa amoroasă ia o întorsătură neaşteptată, în contextul în care vrei să încerci lucruri noi, iar partenerul tău nu este la fel de dispus. Cu toate acestea, luna iulie vine cu capacităţi de comunicare care îţi vor permite să expui problema într-un mod care nu are cum să nu-ţi convingă partenerul că lucrurile noi sunt bine venit în viaţa de cuplu.

Gemeni

Este posibil să existe unele certuri în cuplu din cauza lipsei de comunicare. Da, ştiu, comunicarea este punctul tău forte, însă lucrurile nu stau chiar atât de bine în prima jumătate a lunii. De asemenea, nu te poţi concentra pe lucrurile pe care le ai, ci doar asupra acelora pe care ţi le doreşti, iar partenerul de viaţă se va simţi jignit.

Mai multe, pe Jurnalul.ro.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.