Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constituţională a României privind modificarea şi completarea Legii 135/2010 referitoare la Codul de procedură penală, precum şi în cazul legii de organizare judiciară.

El solicită într-o scrisoare adresată preşedintelui CCR, Valer Dorneanu, ca termenul de dezbatere a sesizării să fie astfel stabilit încât opinia Comisiei de la Veneţia să poată fi valorificată.

Comisia de la Veneţia ar urma să emită o opinie în septembrie.


Comentarii

Vasile Mircea Iohannis, esti naiv Domnule Presedinte...Daca crezi ca PSD-istul politruc Dorneanu & restul politrucilor din Curtea Constitutzionala se uita-n gura ta...te inseli...Te joaca Dragnea pe degete cum vrea "putzulica" lui...La anu nici n-o sa mai potzi iesi afara din Cotroceni ca i-tzi sudeaza portzile astia...Daca a-i sange-n instalatzie demite-l pe Judecatorul care a depasit 10 ani de cand este in CCR ca si asa ia si pensie speciala...Cere sa fie revocatzi si cei 3 parlamentari cu hotarare Jucatoreasca Definitiva ca nub au voie sa fie alesi fiind incompatibili...ca tu a-i respectat hotarare CCR-ului...de ce n-o respecta si Parlamentul???...Pentru ca esti slab si comod domnule Presedinte...Eu nu te pot ierta ca nu te-ai implicat in construirea autostrazii Pitesti-Sibiu ca tot faci saptamanal naveta pe acolo...Stateam in fruntea mesei Guvernului in sedintze ca Costitutzia i-tzi da voie pana bagau fondurile in realizarea acestei bucatzi de autostrada...Dar esti prea pampalau, Domnule Presedinte....

11 iulie 2018 16:33

alupigus KWJ , presedinte de etnie germana , dusman al romanilor , ar trebui sa se conteste singur ca INCAPABIL sa indeplineasca aceasta functie !

10 iulie 2018 23:33

mUE PSD Mai rasfirati baieti ! voi astia din PSD sunteti Români? Uite unde ați adus tara leprelor!

10 iulie 2018 22:19

Adevarat va spun voua! Iohanis este un TRADATOR, un kkt bolnav de putere

10 iulie 2018 21:56

v, membru PSD Ghiolbanis, un disman inversunat al romanilor! Un fost ofiter nazist!

10 iulie 2018 21:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.