Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dacă problemele cu legea ale Elenei Udrea nu au dispărut, fostul ministru al Turismului își vede de viață departe de țară și se concentrează pe viitoarea "meserie": cea de mămică. Iubitul Elenei, Adrian Alexandrov, a vizitat-o în Costa Rica, acolo unde blonda locuiește de câteva luni, și au stabilit împreună detalii importante legate de fiica lot.

Elena Udrea a trecut prin momente grele atunci când a pierdut unul dintre cei doi copii, dar a ales să vadă partea bună a lucrurilor. Chiar dacă nu va avea gemeni, fosta blondă de a Cotroceni se bucură că în patru luni își va strânge în brațe fetița, pe care intenționează să o boteze Eva Maria. ”Elena și Adrian au decis ca micuța să poarte numele de Eva Maria. Eva le-a plăcut lor, iar Maria pentru că viitoarea mămică a ținut ca fiica ei să poarte numele bunicii”, a mărturisit o amică de-a cuplului. 

Integral pe Click!Comentarii

SUNTEȚI RIDICOLI! Și, totuși, când va naște elena udrea? Fiindcă mulți români nu mai au somn, de curiozitate, ba unii au început să aibă chiar halucinații, așa că… click-click-ule, ai scos românii din moarte cu știrea asta de senzație. Mulțumiri din partea supraviețuigtorilor!

10 iulie 2018 11:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.