Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Direcţia Naţională Anticorupţie a devenit „o structură eficientă, pro activă şi care îşi îndeplineşte rolul instituţional de a investiga cauze de corupţie la nivel înalt şi mediu”, arată Laura Codruța Kovesi în raportul de activitate publicat pe site-ul DNA.Legea a fost aplicată în mod egal, fără reţineri în a atinge „vârful piramidei reţelelor de corupţie, indiferent de apartenenţa politică sau calitatea oficială a persoanelor cercetate şi indiferent de averea deţinută de aceştia”. Kovesi mai spune că DNA a devenit model în lupta anticorupţie pentru mai multe ţări din regiune.

„Direcția Națională Anticorupție a devenit în ultimii 5 ani o structură eficientă, pro activă și care își îndeplinește rolul instituțional de a investiga cauze de corupție la nivel înalt și mediu.

Integral pe Digi24Comentarii

v Ma tot intreb,oare de ce mai platim o serie de structuri care ar trebuii sa vegheze ca oamenii sa nu fure, daca avem DNA. Ieri mi-a fost frica dupa ce a foost destituita Chiovesoaica, sa nu se "darime lumea", ca ea era "stilpul anticoruptiei in tara asta. Fara ea nu mai poate functiona statul, justitia?

10 iulie 2018 17:21

alupigus Model de represiune asupra adversarilor politici ai basescului , iar apoi ai presedintelui de etnie germana dusman al romanilor KWJ !RUSINE IMBECILO !!!

10 iulie 2018 9:39

Gicu Muierea asta e dusa rau cu sorcova !!!

10 iulie 2018 9:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.