Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Asociația companiilor care dețin concesiunile din Marea Neagră a reacționat luni după-amiază la propunerile-surpriză anunțate tot luni de Liviu Dragnea într-o conferință de presă. Astfel, într-o declarație publică, titularii de concesiuni offshore arată că ”amendamentele adoptate de Camera Deputaților vor avea un impact negativ semnificativ asupra industriei de petrol și gaze offshore din România și vor descuraja investițiile din Marea Neagră”.

Reamintim că Liviu Dragnea a anunțat luni modificări majore în proiectul legii offhore, în principal introducerea unui impozit suplimentar, eliminarea unor facilități fiscale și obligația de a vinde minim jumătate din producție în România. Votul final ar urma să fie dat în această seară sau marți, în plenul Camerei Deputaților.

Integral pe G4media.roComentarii

vasile Foarte bine. sa mai avem si noi un cuvant de spus in propria noastra tara. Ce inseamna asta avem gaze dar le cumparam de la altii la preturile cele mai mari din Europa.?

10 iulie 2018 8:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.