Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Facebook trebuie să facă mai mult pentru a opri traficul de persoane, este mesajul lui Tom Dowdall, director adjunct al ANC, care a declarat că bandele criminale devin din ce în ce mai sofisticate, iar grupurile folosesc paginile Facebook pentru a-și comercializa și organiza activitățile criminale organizate câştigând sume colosale.

Facebook trebuie să facă mult mai mult pentru a opri traficul de persoane prin utilizarea platformelor sociale, a declarat ieri Agenția Națională pentru Criminalitate. Tom Dowdall, director adjunct al ANC, a declarat că bandele criminale devin din ce în ce mai sofisticate și folosesc paginile Facebook pentru a-și comercializa și organiza activitățile. Pe site-urile mass-media sociale, migranții care plătesc mii de euro sunt forțați să călătorească pe vase periculoase şi sunt supuși totodată abuzului sexual și violului.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.