Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Laura Codruţa Kovesi a declarat luni că "modul brutal" în care se forţează modificarea legilor penale arată faptul că, în prezent, voinţa politică nu este pentru o Justiţie eficientă, ci pentru o blocare a anchetelor.

"Episodul de astăzi nu este o înfrângere. Modul brutal în care se forţează modificarea legilor penale ne arată că vor protecţie pentru trecut, pentru prezent şi pentru viitor. După şase ani la conducerea Parchetului General şi cinci ani, o lună şi 24 de zile în funcţia de procuror-şef al DNA vă spun: nimic nu poate fi pus în balanţă faţă de continuarea acestei lupte.

Integral pe AgerpresComentarii

Spitalul de urgenta Mai fratilor, Craioveanul asta e nebun de tot.Ma mir cum nu-l ia Cristoiu ca adjunct in fanteziile analitice pe care le face.

10 iulie 2018 12:33

victor Asteptam de la PSD o noua lege 18 care sa verifice averile romanilor. Sa se verifice prin lege averile pentru a usura munca procurorilor in aflarea adevarului si prinderea urgenta a hotilor. Sa se faca confiscarea extinsa a tuturor averilor" castigate" in mod ilicit. Doar nu vreti ca procurorii si politistii sa faca panda toata noaptea sa prinda hoti.Este buna ascultarea chiar si intelegerile cu SRI sant necesare dar fara a fi secrete sa stie toata lumea ca este supravegheata sa nu fure,sa-si plateasca datoriile la stat si sa nu faca evaziune,spalare de bani,trafic de influienta,hotii de toate felurile.Trebuie o actiune in forta pana ce vom avea si noi o tara curata.

10 iulie 2018 7:56

"Episodul de astăzi nu este o înfrângere. Modul brutal în care se forţează modificarea legilor penal ne arată că vor protecţie pentru trecut, pentru prezent şi pentru viitor. După şase ani la conducerea Parchetului General şi cinci ani, o lună şi 24 de zile în funcţia de procuror-şef al DNA vă spun: nimic nu poate fi pus în balanţă faţă de continuarea acestei lupte.

9 iulie 2018 16:53

nicolae Craiovene tu cred ca esti um om foarte nesuferit in general sau? Poza nu e precis a ta. Democratie invinge incet incet in Romania. Asadar daca nu iesiti la Revolutie macar emigrati cat mai sunteti tineri. Lasati tiganii si hotii acolo!! HHHHHHHUUUUUUUUUAAAA!!! O sa plateasca copii vostri hotilor!

9 iulie 2018 16:51

ACEASTA PARAȘUTA DE KURVESI a uitat cum Compania CIOLOS, PRUNA, sponsorizați de SOROS au schimbat codurile penale prin OUG

9 iulie 2018 16:27

Cezar Nu manca borh cocoana! Esti victima propriilor excese facute cu sprijin extern! Adio!

9 iulie 2018 16:17

Aceasta HAIMANAUĂ de KURVESI degeaba a trăit pe pământul romanesc !!!! Fă, în mortzii mătii, dar tu, în pizda mati, când ai fost numită procuror sef la DNA, nu cumva CSM a dat un aviz negativ? Acum cand s-a solicitat revocarea ta, iar CSM a dat iarași aviz negativ, de ce trabuie să judecal altfel, doar ce te avantajează? Fă Lulutzo MERIȚI DIPLOMĂ DE HAIMANAUA SECOLULUI !!!!!

9 iulie 2018 16:15

Viorel Ilie Urez procurorilor din DNA viatza lunga si sanatate, putere de munca si onoare...sa continue cu abnegatzie lupta anticoruptzie si sa nu aiba tata, sa nu aiba mama cu jigodiile politice si cei din functzii de decizie "imbalsamatzi" cu SPAGL si PARAINDARATE sau alte beneficii pentru ei si odraslele lor...Nu va lasatzi jngenunchiatzi caci poporul asta va ramane saracit, inapoiat si neducat de aceasta pelagra politico mafiota ce a acaparat tzara...

9 iulie 2018 16:13

v Chiovesoaica a fost lasata din brate de Ghiolbanis si altii. Chiovesoaica ca o veche basketbalista, inghite cu greu infringerea si va cauta sa se razbune. "Noi sintem DNA", crezind ca ea este "Dumnezeu" pe pamint. Cred ca in curind vom auzii si de la Trococeni schelalait Acuma toti lingaii lor vor urla din toti rarunchii, ca nu li s-a facut dreptate, etc de statul "mafiot, comunist, etc"

9 iulie 2018 15:56

alupigus HUOOOOO , UZURPATOAREA SECURISTOIDA TREBUIE JUDECATA SI CONDAMNATA PENTRU OAMENII DISTRUSI !!!

9 iulie 2018 14:43

Roman printre straini Tara asta are prea mult hoti ca sa se poata face dreptate sau justitie, daca asa vreti. Cand preocuparea principala a politicienilor a fost si este doar sa se capatuiasca, nu putea sa fie bine pentru cei care nu ajungeau la carnati, chiar daca uneori aveau cutitul in mana.Odata m-a intrebat un cetatean strain: aveti o tara asa frumoasa si bogata, o tara in care s-ar poate trai bine. De ce nu reusiti si acum va pleaca o buna parte din tineri? Ce era sa spun : ca avem o gena a invidiei mortale. Ca zicala cu capra vecinului nu-i o inventie. Ca romanul cand vede la vecinul o capra in batatura nu se gandeste cum sa faca sa fie si el mai harnic s-ajunga sa-si cumpere o capra, ci cum s-o fure, iar daca nu poate s-o fure, atunci sa-i moara capra vecinului. De ce el sa aibe si eu nu1? Sa n-aibe nici el. Trist, dar adevarat. Toate astea au la baza lipsa de educatie in "cultul muncii" cum le placea sa spuna comunistilor. Nici ei n-au rezolvat problema pentru ca functionau pe principiul P(ile)C(unostinte)R(elatii)

9 iulie 2018 13:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.