Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Un mesaj pentru cetățenii români: corupția poate fi învinsă, nu abandonați”, a spus Laura Coruța Kovesi, cu vocea tremurândă.


Comentarii

Vasile Marin Dragnea a fost condamnat in prima instantza de judecatori de la ICCJ la 3,5 ani de puscarie pentru ca a furat de la gura copiilor sarmani si a pus cele doua salariate timp de 7 ani sa-i stearga la cur pe PSD-istii locali...El este un "cadavru politic" tzinut in fruntea PSD-ului (treaba lor...) dar ce este rau pentru tzara si popor e tzinut si-n fruntea Camerei Deputatzilor...ce este o rusine pentru Romania...Eu nu vreau sa am in tzara mea si sa ma reprezinte ca al 3-lea om in stat un Inculpat si Condamnat la Puscarie....

9 iulie 2018 19:48

UNFORGIVEN ....but never defeated..... se vrea un citat gresit din Hemingway, tot un fel de plagiat, ca si la doctorat. PS: Dar la ea nu se pune !!!

9 iulie 2018 15:06

alupigus HUUOOOOO , LA PUSCARIE CU TINE SECURISTO NENOROCITA CARE AI DISTRUS OAMENI !!!

9 iulie 2018 14:51

Trump Surzii o mai ascultau pe asta, tot spune de lupta ei dar nici la plecare nu a spus nimic despre abuzurile DNA, despre locotenentii ei de la Ploiesti, a lasat toate lucrurile rezolvate???

9 iulie 2018 14:49

Observator Impreuna cu toti escrocii, mafiotii din politica si cei mai slabuti mintal, cel mai bucuros va fi un obsedat ,peltic si piticanie gazetareasca de-si zice" istoric al clipei".Pe agenda lui de babuin a mai ramas Iohannis.

9 iulie 2018 14:16

MARY "Hai la lupta cea mare, Rob cu rob sa ne unim" indeamna proletar, prea-corupta noastra ex-procuroare sefa Kovesi ! Tu, Kovesi, vezi-ti de aparatele de ascultat si photo - neomologate, adica false, cu care-ai bagat la puscarie oameni nevinovati, caci, urmezi tu Kovesi, sa platesti pt vietile distruse cu probe si dovezi fabricate pe genunchi, de tine si Coldea ala.

9 iulie 2018 13:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.