Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nimic nu pare să mai fie pe voia și pe placul președintelui PSD, dl. Liviu Nicolae Dragnea. Deși, aparent, afacerile îi merg ca pe roate. Ori i-au mers până săptămâna trecută. Îndeosebi îi merge bine afacerea cea mai mare, România, pe care a transformat-o, prin siluirea rezultatelor unui vot democratic, în feudă proprie.
Dl. Liviu Nicolae Dragnea are și propria lui curte. Care seamănă teribil cu aceea a domnilor fanarioți de odinioară. E alcătuită din cei care reprezintă așa-zisa conducere actuală a PSD. O liotă de cucoane mari, grase, asexuate, care agramate, care cu figuri încrâncenate, amintind de rictusul bolșevic al Anei Pauker. Toate seamănă teribil cu Ana Mureșan, Lina Ciobanu, Suzana Gâdea și Aneta Spornic, activistele de bază ale repauzatului Ceaușescu Nicolae. Plus câțiva bărbați gureși, nevrotici (așa cum sunt Codrin Ștefănescu sau Liviu Pleșoianu), majoritatea sudiști-ardelenii ori sunt în silenzio stampa ori demisionează din PSD așa cum a făcut deunăzi Ioan Rus-, toți necondiționat cu școală puțină, cu educație școlară aproximativă. Unii dintre ei posesori de diplome universitare, ba chiar rectori pe la universități din Nordul țării, însă corigenți la limba română, alții foști tractoriști cocoțați din vrerea lui în posturi de miniștru sau chiar de vicepremier.

Integral pe Contributors.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.