Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Biroul Politic Național al PNL, din care fac parte cei din conducerea centrală dar și liderii de filiale județene, se reunește luni în ședință, pe fondul informațiilor potrivit cărora există voci în partid care vor schimbarea lui Ludovic Orban de la șefia partidului, catalogate de acesta drept ”fake news”. La ședință va avea loc evaluarea rapoartelor de activitate ale filialelor și se va decide și data convocării Consiliului Național - în a doua jumătate a lunii iulie - la care se vor stabili criteriile pe baza cărora se va întocmi lista de candidați la alegerile europarlamentare.

Ședința de luninvine în contextul tensiunilor interne apărute pe fondul unor informații potrivit cărora există câțiva ”nemulțumiți” în partid care și-ar dori ca Orban să fie schimbat din funcția de președinte. Printre aceștia s-ar afla Marian Petrache (vicepreședinte pe regiunea București-Ilfov), Gigel Știrbu (vicepreședinte Oltenia), Iulian Dumitrescu (prim-vicepreședinte, lider PNL Prahova) sau Cristian Bușoi (acesta de altfel a fost contracandidatul lui Orban la Congres), potrivit unor surse politice liberale.

Integral pe Hotnews



Comentarii

v PNL, nu ati observat pina acuma ca PDL-eprele va trag in jos, il propuneti sef pe un PDL-epros?

9 iulie 2018 16:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.