Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dragoş Bucurenci a trăit o experienţă nefericită duminică (8 iulie) la Realitatea Tv. A fost invitat la emisiunea „Acasă la Oamenii Realității”, prezentată de Alexandra Păcuraru,fiica lui Maricel Păcuraru, acționar al postului, dar pentru că a avut câteva opinii contondente despre Biserica Ortodoxă i s-a cerut în pauza publicitară să părăsească platoul. Întâmplarea a fost povestită pe larg de omul de televiziune pe pagina lui de Facebook.

Dragoș Bucurenci a avut o intervenţie scurtă în emisiunea "Acasă la oamenii Realităţii", în care au mai fost invitaţi duminică Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al Bisericii Ortodoxe, un supraviețuitor al incendiului de la Colectiv, Jean Chelba, tatăl lui Alex - care și-a pierdut viața tot la Colectiv, și Vlad Voiculescu, fost ministru al sănătății. Consultantul în comunicare a povestit cum a fost forţat să plece acasă pentru că replicile lui au deranjat invitaţii.

Integral pe Click!Comentarii

Ppp Moi@ in inchisorile comuniste mare majoritate au fost preotii greco-catolici, care au refuzat sa-si paraseasca biserica desfintata de comunisti si sa treaca la ortodoxism. Aceasta nu inseamna insa, ca unii preoti ortodoxi nu au fost inchisi.

9 iulie 2018 14:41

Un gunoi #rezistac acest Buciurenko. Nu sunt nici eu un habotnic ce se târăște pe genunchi și coate în jurul bisercii, dar înțeleg că, fără normele morale impuse de biserică, indiferent de confesiune, omenirea s-ar fi întors demult în sălbăticie. Și are toate șansele să o facă în curând, pe măsură ce se înmulțesc gunoaiele #rezistace gâdilate pe gușă și pe cereier de propaganda soroșistă cum că ar fi strigător la cer de inteligente! Mă întreb însă dacă vreunul dintre e o fi auzit măcar de „Eonul dogmatic” al lui Lucian Blaga, sau au vreo vagă ldee despre fervoarea cugetărilor Sfântului Augustin. Dacă da, ar înțelege cât de neroadă este ideea lor că Dragnea, altfel un politician mediocru, ca mai toți ceilalți, ar fi răul absolut de pe lume, mai abitir decât Hitler și Stalin la un loc. Până la urmă, homosexualul Buciurenci nu este decăt un gunoi scărbos împins de vânt încoace și încolo.

9 iulie 2018 13:33

vvv @MOI de vrei sa-ti dai banii BOR esti liber , ce ai cu noi ceilalti?

9 iulie 2018 11:10

MOI De-alungul Istoriei Romaniei, preotii ortodocsi si Biserica, au fost primii torturati si ucisi : in Transilvania, hoardele Hortiste in al II-lea Razboi mondial, au macelarit preotii, impreuna cu romanii ortodocsi; Bolsevicii veniti pe tancurile sovietice, au umplut puscariile cu preotii si cu romanii care refuzau sa renunte la credinta. Si, acum, vine un avorton cu cap de ocnas si pretentii de ganditor planetar, sa critice public - fara temei si bun-simt, Biserica noastra Ortodocsa. Tampitul asta nu merita sa mai fie convocat la vorbire publica, caci, revarsa pe gura toxine.

9 iulie 2018 10:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.