Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În aproape 3 decenii de gazetărie, nu am avut niciun sentiment față de vreun politician sau înalt personaj în stat. Nu am iubit și nu am urât pe nimeni, am scris și am vorbit despre ei ca despre niște specimene pentru disecție. Mi-a fost doar, uneori, scârbă.

Am comparat-o odată cu Nefertiti. De ce? Deoarece a avut puterea să stea o oră și jumătate pe scaun, nemișcată, dreaptă, cu palmele pe genunchi, în poziția unei statui de faraon, răspunzând întrebărilor moderatorului – fără zâmbet, fără grimase, la obiect, precis, concis, convingător.

Propagandăi și gnomi egolatri din ceea ce se mai cheamă presă au numit-o, din această pricină, în batjocură, „faraoanca”, acuzând un cult al personalității Laurei Codruța Kovesi.

Integral pe RepublicaComentarii

Je Las-o jos Nea Dildo ca atata ai pupat-o in fund, ala mare, de elefant, ca abia de ti se mai vad addidashii pe afara. Ce, era ultimul cur pictat de procuror disponibil ? Iete, Lazar e cu pantalonii in vine si Horodniceanu ala e gata de mult.

9 iulie 2018 13:15

XXX Rubrica de "Satira si Umor" tinuta saptamanal de CTP-ul nostru, batu-l-ar uraganul ! Kovesi este cu un picior in parnaie, iar umoristul CTP, canta osanale si balade lu' Nefertiti ?!

9 iulie 2018 11:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.