Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Călin Popescu Tăriceanu și-a delegat atribuțiile de președinte al Senatului parlamentarului PSD Adrian Țuțuianu pentru perioada 9 – 11 iulie, se arată într-o decizie publicată în Monitorul Oficial.

Surse politice susțin că Tăriceanu ar urma să plece din țară, dar nu e clar de ce ar face asta în plină sesiune parlamentară, mai ales că Senatul nu a comunicat vreo vizită externă în mod oficial.

Integral pe G4media.roComentarii

UNFORGIVEN Si ce, e prima oară când trădează CPT ? Cu al doilea guvern Boc, nu a făcut la fel ? E naiv, chiar prost mai ceva decât Johannis, daca isi imaginează că cel mai mare partid din România va accepta vreodată un candidat la președinție din afara partidului la primul tur, sau ca el ar merge în turul doi cu Johannis. PS: Dar daca Johannis nu apuca turul doi ?!?

8 iulie 2018 14:36

Cat de Dancila poti fi mai shobolane Gheorghe Craioveanu? Craiovene, P$D are nevoie de imbecili ca tine.

8 iulie 2018 13:43

CTP Lăsati-l pe Tăriceanu, că e băiat deștept și știe ce face. N-ati auzit cumva ce-a făcut ieri Simona Halep, că aia e cam proastă și are un antrenor bou și escroc? Nu de alta, dar mă întreb cine mai stă în calea lăuzei Sirena ciocolatie Williams...

8 iulie 2018 12:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.