Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Vă asigur că există o largă majoritate care a înţeles textele de lege fără să le citească.” Enunţul e vechi de câteva săptămâni, îi aparţine lui Florin Iordache şi confirmă, credeam iniţial, înzestrarea paranormală a parlamentarilor din alianţa PSD-ALDE. În fond, nu e singurul trib care percepe realitatea prin instrumente rare. Membrii tribului seminomad Mayoruna, care trăiesc la izvoarele râului Javari (un afluent al Amazonului), aproape de graniţa dintre Peru şi Brazilia, comunică telepatic cu străinii şi chiar între ei. Cunoscuţi drept „oamenii-pisică” şi având drept animal totemic jaguarul, ei folosesc o aşa-numită „limbă veche”, la care recurg după ce ingerează halucinogene naturale care produc, printre altele, efecte cunoscute drept macropsie şi micropsie, adică impresia consumatorului că poate dilata sau micşora distanţele după bunul lui plac.

Integral pe Digi24Comentarii

UNFORGIVEN @ 18:16 E vorba cumva de revelatia aia a lui Petru Popescu ???

8 iulie 2018 15:26

gaozar bolshevic depistat: 12:49

8 iulie 2018 13:50

Radu Paraschivescu Sug EURO-poolla (oscilator-arminic, de la cap înspre cotor & retour, n.m.) & #REZIST!

8 iulie 2018 12:49

Gargară cretinoidă! Băi Parascovescule, cu referințe livrești la substratul stăvechi de animalitate al baștinașilor amazonieni și la speculațiile trase de păr ale semitului Oișteanu, demn combatant al substratului IAHVE, nu poți acoperi făcăturile legislative macovisto-băsiste și cioloșisto-pruniste, care au pus drepturilor și libertăților cetățeanului tot felul de zăbale, frâie și cătușe securisto-procuricești. Asta e toată problema, că li se mai taie procurorilor dublați de securiști (de fapt unii și aceeași) din puterea de a atenta, prin abuz, după pofta mușchiului lor, la libertatea, averea și chiar viața omului de rând. Nu mai risipi valuri de cerneală pentru a acoperi acest adevăr! Te-or plăti stăpânii tăi bine, dar nu mai face atâta pe subtilul și pe cultul că nu ține.

7 iulie 2018 18:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.