Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Serviciul de ambulanţă din Portugalia a găsit vineri o formă originală de a avertiza supra folosirii abuzive a numărului de urgenţă 112, luând exemplul fotbalistului brazilian Neymar, ironizat pentru tendinţa sa de a simula că este faultat de adversari la Cupa Mondială 2018, scrie AFP.

Institutul Naţional de Urgenţe Medicale (INEM) a publicat pe reţelele de socializare o fotografie a atacantului brazilian, prăbuşit pe gazon şi urlând de durere, cu mesajul: "75,8% dintre apelurile la 112 nu sunt nişte urgenţe".

De la începutul Mondialului din Rusia, jucătorul lui Paris Saint-Germain, cel mai scump din istoria fotbalului (222 de milioane de euro), stârneşte iritare prin simulările şi reacţiile sale teatrale, în ciuda uriaşului său talent.

Neymar este jucătorul cel mai faultat înaintea sferturilor de finală ale Mondialului, dar şi cel care a petrecut cel mai mult timp pe gazon, aproape 14 minute, potrivit radioteleviziunii elveţiene RTS.

La sfârşitul lui iunie, un bar din Rio de Janeiro a profitat de pe urma căderilor lui Neymar pentru a atrage clienţi, oferind băuturi gratuite la fiecare plonjon al atacantului.

Brazilia va întâlni vineri Belgia la Kazan în sferturile de finală ale Mondialului 2018. Învingătoarea va juca în semifinale cu Franţa, care a trecut în sferturi de Uruguay (2-0).


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.