Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PNL, Ludovic Orban, lansează un atac virulent la adresa lui Dragnea. Spune despre acesta că "era într-o stare de nervozitate vecină cu nebunia" atunci când a vorbit despre suspendarea lui Iohannis.

Mai mult, Orban face apel la parlamentari să nu susţină această iniţiativă, pe care o consideră, oricum, sortită eşecului.

„Conform evaluărilor noastre, nu există nici cea mai mică şansă ca un referendum de demitere a lui Iohannis să aibă succes, dimpotrivă, îi batem pe pesedişti rău de tot în cazul în care se ajunge la referendum. Dar eu anticipez că nu se va ajunge la referendum, pentru că nu cred că majoritatea parlamentară va urma nebunia lui Dragnea.


Comentarii

PUAH ! Nea' Orban, prezinta planurile pt Tara ale PNL, dezvaluie-ne ce poti matale, nene, sa faci benefic pt Popor, concret, fara lozinci expirate. Bai, Mandolica, renunta sa mai barfesti pe Dragnea&PSD, astia se apleaca totusi, pe nevoile romanilor. Tampitule, prabusesti pnl-ul, sub 20%, nimeni nu mai da o ceapa degerata pe Sica Mandolina.

7 iulie 2018 10:12

FIȚU Linișteeeee! Vorbește tâmpenii distrugătorul președinte al PNL, Ludovic Orban. Păziți-vă instrumentele muzicale cu coarde!

6 iulie 2018 16:26

Ion Georgescu Daca cei din politzie, cei din armata, soferii, marinarii si din alte categorii de munca profesionale fac teste si controale psihologice permanente sa poata ocupa functzia in continuare....De ce oare Sefii Camerelor Parlamentare in special Dragnea nu i se impune sa faca un test psihologic cu doctori psihologi de continuare a functziei de decizie pe care o are...Hai, ca e condamnat la 3,5 ani de puscarie in prima instantza si parlamentul si societatea romaneasca il acepta in functzie dar are vadite trasaturi de NEBUN ce trebuie internat la SPITALUL DE NEBUNI si este evident acest lucru....Uitatzi-va ce si cum face declaratzii...

6 iulie 2018 15:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.