Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Răzvan Ciobanu și iubitul lui s-au despărți cu scandal. Designerul a postat pe contul de socializare o imagin, în care le arată fanilor că a fost agresat, fără a da însă mai multe detalii. Alături de fotografie, acesta a scris un mesaj ce lasă loc de interpretări.Surse din anturajul lui Răzvan au povestit pentru Click! că fosta vedetă tv s-a certat la cuţite cu bărbatul, care i-a fost partener în ultimii ani. Lucrurile au cam scăpat de sub control şi de la cuvinte grele, cei doi şi-au aruncat şi obiecte, iar urmele încă se mai văd pe faţa designerului.

“Răzvan şi Marius s-au certat rău. Au probleme în relaţie cam de un an. În discuţia aprinsă, Răzvan a fost tăiat pe faţă şi cusut, ulterior. Este o problemă de familie, care va rămâne deocamdată în interior. Niciunul nu este pregătit să spună mai mult”, au povestit apropiaţi ai designerului pentru Click!

Integral pe LibertateaComentarii

sorin Scabros! Uh!!! Brrrr!!!!

8 iulie 2018 3:19

Je Curishtii drakului, nu vedeti ca comunitatea (sic) lor este plină de violențe si crime ? Parca recunosc spiritul european de tendinti al USR !

6 iulie 2018 12:23

alupigus HUOOOO , FUTU-VA-N GURA DE POPONARI SCARBOSI !

6 iulie 2018 9:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.