Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Zeci de simpatizanţi şi activişti ai Platformei DA şi Partidului Acţiune şi Solidaritate s-au adunat în dimineaţa de joi, 5 iulie, în faţa Parlamentului de la Chişinău pentru a le solicita deputaţilor să respecte prevederile din Rezoluţia protestului din 1 iulie, din Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Protestatarii au cerut Parlamentului să întreprindă măsuri pentru a valida alegerile locale din Chişinău, să fie demişi şi traşi la răspundere penală judecătorii care au decis invalidarea scrutinului din Capitală şi să fie anulat sistemul electoral mixt. „Jos hoţii”, „Noi suntem poporul”, „Jos votul mixt”, „jos trădătorii”, au scandat manifestanţii. În faţa protestatarilor a ieşit liderul PL, Mihai Ghimpu. Liberalul a încercat să poarte un dialog cu aceştia, însă a fost huiduit şi numit „trădător”.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.