Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Organizatorii festivalului de muzică electronică Neversea se aşteaptă ca peste 200.000 de spectatori să participe la spectacolele în aer liber ce vor fi susţinute în perioada 5 - 9 iulie, pe cele şase scene instalate pe Plaja Modern.

Directorul general al festivalului Neversea, Bogdan Buta, a afirmat că spectacolele se vor desfăşura zilnic, de joi 5 iulie până duminică, între orele 17.00 - 5.00, atât pe scena principală, care este orientată cu faţa direct către mare, cât şi pe celelalte cinci scene adiacente, tehnicienii luând măsurile necesare pentru a reduce cât mai mult disconfortul locuitorilor din zonă, cauzat de nivelul înalt al zgomotului. "Scenele vor fi orientate către mare iar din soft, tehnicienii pot să regleze ariile de acoperire ale sunetului, astfel încât să creăm cât mai puţin disconfort", a declarat Bogdan Buta.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.