Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă și Ludovic Orban sunt numai doi dintre nenumărații politicieni români care pot fi socotiți așa. Nu au habar despre ce vorbesc, nu au spirit critic și nici experiență practică. Trec textele primite pe hîrtii în voce amplificată de microfon, ocolind filtrul gîndirii. Se aruncă în declarații de tot soiul care mor o dată cu apusul soarelui din ziua rostirii.

De ce spun asta și de ce mă refer la cei doi? Separați politic, pe ei îi leagă un subiect de tot hazul: aeroportul București Sud. Doamna noastră chinuită de limba română și îngrozită de citirea cuvîntărilor ne-a anunțat că Guvernul va aproba proiecte importante ce urmează a fi realizate în parteneriat public-privat. Și este vorba despre canalul Siret – Bărăgan, o fabrică de mașini electrice, aeroportul București Sud, un complex de schi pe ambele fețe ale Munților Făgăraș. În urmă cu o lună au mai fost aprobate alte cinci mega-proiecte. Adică autostrada Târgu Neamț – Iaşi – Ungheni, autostrada Ploiești – Râșnov, autostrada Alexandria – Craiova – Turnu Severin – Lugoj, operarea spitalelor CFR în parteneriat public-privat și centrul medical și universitar „Carol Davila“, lîngă Aeroportul „Henri Coandă“.

Integral pe CotidianulComentarii

Minciunile cu care PSD acoperă legalizarea hoției. Toti sunt salvati de modificarea Codurilor Penale , nu numai Liviu Dragnea. PSD este incapabil sa apere aceste modificari altfel decat printr-un punctaj de minciuni grosiere. Cea dintai este ca aceste modificari nu ar face decat sa adapteze Codurile la deciziile CCR. Fals! - CCR nu a impus ca denuntarea luarii de mita si a traficului de influenta sa nu mai reprezinte cauza de nepedepsire daca de la fapta a trecut mai mult de un an. - CCR nu a impus ca traficul de influenta sa fie pedepsit doar daca interventia pe langa functionar are loc in mod efectiv, nu doar daca ea e promisa dupa cum e acum - CCR nu a impus scoaterea abuzului in serviciu din competenta DNA. comisarul.ro.

4 iulie 2018 8:16

John Criptomonedele sau banii virtuali , acesta este viitorul luminos pregatit de masonerie. Nu peste mult timp banii , cei pe care-i stiti acum, nu vor mai exista si vor fi inlocuiti cu unii virtuali . Dar cei care detin acesti bani virtuali ,  au nevoie de resurse . Asa se face ca aurul nostru a fost trimis deja in Anglia ( centrul masoneriei mondiale) pentru a sustine lira sterlina dupa Brexit. Rosia Montana nu mai poate devenii patrimoniu pentru ca este nevoie de aur , astfel masonii l-au pregatit pentru o intalnire scurta cu evreii,  pe domnul ofiter acoperit Dragnea care mai nou este si spion mossad. Asa se face ca cei doi prim - ministrii PSD destituiti, au refuzat semnarea unor acte , dar a venit salvarea din partea sclavului perfect Dancila .  Saptamanile urmatoare pregatiti-va de un anunt maret. Vom fi corciti fortat de catre " cei alesi" bineinteles. Vor sa trimita la noi cateva sute de mii de negrii. Si uite asa Mihai Viteazul nu mai e asa viteaz, vorba unui celebru mason.

3 iulie 2018 19:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.