Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ludovic Orban a ieşit din sediul DIICOT, unde a fost audiat marţi dimineaţa vreme de mai bine de o oră, subliniind că nu poate da detalii, însă a precizat că plângerea depusă de el împotriva premierului Dăncilă arată că nu poate sta cu mâinile în sân când un „clan toxic” îşi bate joc de ţară.

„Am dat o declaraţie, am răspuns la toate întrebările la care am putut să răspund. Ar fi culmea să spun ce m-au întrebat, ce am răspuns. (...) Nu intrăm în detalii. Nu am propus o listă de martori. Ceea ce mă interesează pe mine este ca faptele în care s-au derulat evenimentele şi deciziile să fie cercetate. (...) Am dat un răspuns cât se poate de clar, atunci când un clan toxic îşi bate joc de România şi afectează interese fundamentale ale României, nu pot să stau cu mâinile în sân să mă fac că nu văd când sunt afectate interesele României pentru interesele personale ale unui lider politic sau altul”, a declarat Ludovic Orban, la ieşirea din sediul DIICOT.

Integral pe MediafaxComentarii

Moarte Psd-ului pt.@NANA ce pizda ma-ti constructiv si ce planuri au facut imputiti de penali Psd-Alde in afara de modificarea legii justitie de cand au venit la guvernare au facut,,, zi mai imputit de postac Psd-ist...baga-me-as pula in ma-ta de jeg ..de moldovean stim cine este cu acest nume fals...

3 iulie 2018 16:47

coco S-a apus la radio Erevan, ca Sica va primi o functie de Gunoier Sef la Sibiu dupa alegeri.

3 iulie 2018 15:28

NANA Sica - mandolina cunoscut sub porecla de Orban ! Lozinci expirate si uzate, la gura lu' Sica Mandolina. Nimic contructiv, benefic pt Popor, planuri concrete de viitor pt Tara - nimic nu auzi din gura lu' Orban. Decat, amenintari, insulte grosolane, denunturi si demascari bolsevice.

3 iulie 2018 14:29

vvv @alupigus esti in tema, te pricepi , recunoaste!

3 iulie 2018 13:39

alupigus Ce-o s-o mai sugi , derbedeule jigodit , spagar nenorocit si sluga obedienta !

3 iulie 2018 13:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.