Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marți, referitor la modificarea Codului Penal va aduce oricând controverse, precizând că noile prevederi pun accentul pe recuperarea banilor și pe eliminarea abuzurilor.

"Modificarea Codului Penal va aduce oricând controverse, e bine că există pentru că trăim într-o societate democratică. Având în vedere experiența dobandita pana acum privind functionarea codurilor, deciziile numeroase ale CCR , practicile europene in materie, deciziile CEDO, recomandarile Comisiei de la Venetia, aceste modificări au dovedit ca sunt absolut necesare si in final se va decide forma in care vor fi adoptate. E nevoie de o schimbare a filosofiei codului penal în sensul in care punem accent mai mare pe recuperarea prejudiciului. Credem ca si o definitie mai exacta a prevederilor Codului Penal va ajuta in mod esential ca abuzurile si excesele constate in ultimii ani sa fie eliminate", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Integral pe România LiberăComentarii

Ion D-le "cap de lemn", controverse sunt cand modificati legile ca sa va salvati.Asa-i cand tara-i condusa de incompetenti, corupti si penali.

3 iulie 2018 11:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.