Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vineri, 22 iunie, Financial Times, pagina 3. Ungaria: Inteligentă, Ambiţioasă, Competitivă. Ştiţi că mai mult de 40 dintre cele mai mari 80 de multinaţionale din lume şi-au stabilit o prezenţă pe termen lung în Ungaria? Agenţia ungară de promovare a investiţiilor (HIPA) îşi face reclamă în cel mai important ziar economic din Europa: Oferim un sistem dual de educaţie; avem impozitul cel mai scăzut pe profit din Europa – 9%, avem stabilitate macroeconomică cu o solidă creştere a economiei; oferim facilităţi celor care fac investiţii în cercetare, dezvoltare, tehnologie; avem o forţă de muncă calificată cu o bază academică solidă. Hungarian Investment Promotion Agency is at your service. (www.hipa.hu).

România, Wikipedia, 1 iulie 2018: Agenţia Română pentru Investiţii Străine (ARIS) este o instituţie a guvernului României, înfiinţată în anul 2002, care promovează imaginea României şi climatul investiţional autohton în mediile de afaceri internaţionale, în vederea atragerii investiţiilor străine directe în economia românească. ARIS este aflată in coordonarea Primului Ministru al României.

Integral pe Ziarul FinanciarComentarii

Cred că orice prost înțelege unde dorim să ajungem, nu are rost să ne mai prefacem pentru că oricum nu are nimeni ce să ne facă. Nu putem avea o dictatură adevărată până nu scăpăm de Kovesi! La summitul din Rusia m-am consultat cu omologii mei din Azerbaidjan, Transnistria și Abhazia, am văzut cum funcționează la ei sistemul și vă spun sincer că dacă ne mișcăm cu talent, în mai puțin de 2 ani putem ajunge la nivelul lor.

2 iulie 2018 15:22

alupigus Ce afirmatie de jigodie johannisto-securistoida !

2 iulie 2018 11:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.