Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu mai este nici un dubiu. Lui Gabi Oprea i s-a făcut dor de putere. Nu mai suportă viața fără ordonanță, fără șofer, fără girofar, fără secretară. Să nu-i mai ceară nimeni părerea, să nu decidă folosirea unor unități militare, să nu se mai folosească de echipa lui Hăpău (cum îl cheamă, așa și este!), să nu mai apere el interesul național. A și anunțat reîntoarcerea sa în politică. Adică intenția.

Înconjurat de doi necunoscuți (chiar de nerecunoscut nici după fotografii), mai mult pe post de martori decît de militanți, Gabriel Oprea a organizat o conferință de presă la care a mărturisit intenția (dorința) de reînființare a partidului său balama. Cum? Prin rechemarea tuturor celor plecați din vechea trupă, racolați de la alte partide (dintre care unele au și eșuat între timp) și strămutați mai departe. De ce să se întoarcă aceștia? Pentru că acolo n-au găsit aceeași luptă pentru „apărarea interesului național“.

Și nu au dat peste bărbați cu „demnitate și onoare“ cum este el. Semnul clar al intenției de relansare a fost dat odată cu apariția lui Gabriel Oprea ca invitat special la „Jocuri de putere“ cu Rareș Bogdan. Într-un dialog ca între doi surzi (se vede de la o poștă cînd Rareș Bogdan își urăște sau își gîdilă îndatorat interlocutorul), Gabriel Oprea, cu aceleași două sute de cuvinte, și-a expus și meritele și programul. La merite a repetat o lungă listă de funcții, posturi și grade, iar la program a pomenit recuperarea foștilor militanți și apărarea aniversării din acest an, „ca nimeni să nu mai ia Centenarul peste picior“.

Integral pe CotidianulComentarii

Lingaul Peste picior nu se ia centenarul ci izmenele,obiect care ti-a dus gradul asa ca numele partidului sa se lege de izmene,Partidul izmenarilor demni "

1 iulie 2018 20:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.