Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Merita să cadă acest guvern penibil? Neîndoielnic! În aproape doi ani de existență n-a izbutit aproape nimic. Nici proiecte, nici mișcări în economie, nici o redresare a situației din sistemul sanitar, nimic în educație. Te uiți la cei care alcătuiesc echipa doamnei Dăncilă și îți vine nu doar să demonstrezi în favoarea debarcării, îți vine să pornești la luptă. Trei premieri neconvingători, 15-20 de miniștri tălîmbi, zece-douăzeci de bîlbe penibile alcătuiesc recolta tristă a acestei alianțe.

Ce ar mai trebui ca acest guvern să cadă? Absolut nimic! Numai pentru mărirea pensiilor și a salariilor din zona bugetarilor nu merită ținuți în funcție!

Pardon. Parcă ar exista totuși un motiv de păstrat acest guvern al Alianței PSD-ALDE la putere. Nu are un adversar pe care să-l credităm cu puțină încredere și de la care să ne așteptăm la ceva mai bun. Cu alte cuvinte, singurul merit al guvernului Dăncilă este unul care ține mai degrabă de ironia sorții.

Integral pe CotidianulComentarii

Uta Jalnic dar adevarat !!Tara asta nu poate promova decat idioti ???

1 iulie 2018 13:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.