Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău a cerut validarea alegerilor din 3 iunie curent, astfel, acest consiliu este în drept să meargă până în pânzele albe și să ceară validarea alegerilor, consideră primarul ales al Capitalei, Andrei Năstase, relatează Cotidianul.md.

Deși în cazul validării alegerilor locale noi din Chișinău toate căile de recurs au fost epuizate, Năstase declară că există tot timpul soluții juridice, în special când există „un demers politic din partea guvernării”.

„Din punctul meu de vedere, există tot timpul soluții juridice, pentru că, de data asta, vorbim despre un demers politic din partea guvernării și ei ar trebui să găsească soluțiile juridice, nu politice, ca o nedreptate să fie anulată. În joc există o instituție a statului, care se cheamă Consiliu Electoral de Circumscripție Chișinău. Acest Consiliu Electoral de Circumscripție Chișinău a cerut validarea alegerilor, acest consiliu este în drept să meargă până în pânzele albe și să ceară validarea alegerilor”, a declarat Năstase în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.