Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O nouă misiune de evaluare a României, în cadrul MCV, vine în România în perioada 25- 27 iunie. Anunțul a fost făcut de ministrul Justiției, Tudorel Toader, într-o adresă transmisă Senatului in urma cu o luna.

Tudorel Toader a declarat că a fost făcut un raport de progres, iar autorităţile sunt pregătite. El a spus că în momentul în care a fost declanşat acest mecanism, România avea de îndeplinit trei recomandări, iar acum sunt douăsprezece: Guvernele anterioare atât de bine le-au îndeplinit, încât din trei recomandări au rămas douăsprezece.

"Suntem pregătiţi, am făcut un raport de progres. Guvernele anterioare atât de bine le-au îndeplinit, încât din trei recomandări au rămas douăsprezece. Eu spun că bună parte din ele sunt îndeplinite, dar vi le voi prezenta la finalul întrevederilor pe care le voi avea", a declarat Tudorel Toader luni dimineaţă.


Comentarii

Ion Mereu au fost altii vinovati de incompetenta voastra !

25 iunie 2018 13:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.