Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul localității Jebel din județul Timiș, Sabin Bociu, care este și vicepreședinte al PSD Timiș, cere plecarea lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului și “a țării”, după ce a fost condamnat.

Primarul a postat, luni dimineața, un mesaj pe pagina sa de Facebook în care afirmă că „nu se alătură grupului de sinucigași politici și dezavuează deciziile CExN”.

“Prefer să deranjez cu adevărul decât să fac pe plac cu lingușiri!” (Seneca)
Sunt membru al Partidului Social-Democrat de 20 de ani, cred în valorile stângii, dar nu mă alătur grupului de sinucigași politici și dezavuez deciziile CExN! Trăiesc cu speranța că sunt mulți colegi ce gândesc la fel ca mine și că PSD va realiza că Liviu Dragnea trebuie să plece de la conducerea partidului și a țării, iar PSD, în plenitudinea sa, să se apropie din nou de idealurile românilor”, a scris Sabin Bociu pe rețeaua de socializare , în contextul în care Comitetul Executiv Județean al PSD Timiş a decis ca filiala județeană să susțină în continuare “echipa de la conducerea partidului, echipa guvernamentală, cât şi implementarea programului de guvernare votat de români în 2016, precum și necesara reformă a justiției”. Bociu se află printre puținii pesediști care cer retragerea lui Dragnea.

Integral pe CotidianulComentarii

Mosu In toate partidele sunt oameni capabili si cinstiti insa uscaturile ajung la conducere.Stiti proverbul : gunoiul pluteste, aurul se scufunda .

25 iunie 2018 13:40

Socotitorul Trebuie sa existe un partid de stanga, dar un partid adevarat de stanga nu "vopsit" cu ideologia de stanga, iar inauntru sunt -cel putin in frunce, cum spune banateanul- numai hoti.

25 iunie 2018 12:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.