Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderii mai multor state membre ale Uniunii Europene au început duminică după-amiază un mini-summit informal, în încercarea de a ajunge la un numitor comun înaintea Consiliului European de săptămâna viitoare, în care cei 28 vor încerca să clarifice situaţia migranţilor care sosesc în Europa pe Marea Mediterană, informează EFE.

Şefii de stat şi de guvern care participă la reuniune, convocată de Comisia Europeană la cererea Berlinului, au început să sosească la sediul acestei instituţii din Bruxelles către ora locală 14:30 (12:30 GMT) şi este de aşteptat ca mini-summitul să se încheie la ora locală 19:00 (17:00 GMT).

Integral pe CapitalComentarii

ariciul Daca eu cunosc aceste probleme mari de cand aveam 15 ani adica de acum 35 de ani astia se fac ca discuta acuma?Ba ,da nu spune nimeni ca toate acestea sunt niste experimente la nivel global,de miscare si mutare a unor mari mase de oameni dintr-un loc al lumii in altul?Si prostii care nu cunosc semnele vremurilor ,pun botul si chiar pleaca unde aud ei ca ar fi pamantul fagaduintei?Numa ca se intampla ca la pomul laudat.Se duc cu sacul ,negandindu-se ca in pomul ala nu mai e nimic de mult fiindca de cand au auzit ei si pana au ajuns acolo pomul so golit?

25 iunie 2018 11:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.