Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tudor Chirilă a avut duminică o intervenție live pe Facebook în care a criticat intenția Guvernului de a adopta o ordonanță de urgență pentru modificarea Codului penal, spunând că măsura este menită să-l salveze pe Liviu Dragnea de condamnarea la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare primită joi din partea Înaltei Curți de Casație și Justiție.

”V-ați cerut iertare românilor care stau în pușcărie pentru un articol neconstituțional încercând să acreditați ideea că în România sunt mii de oameni care cumva sunt acolo din cauza nefuncționării justiției. Și ați încercat să pozați în toată povestea asta în victimă. Dvs. nu sunteți victimă. Sunteți călău. Sunteți călăul Codului de procedură penală, călăul legilor justiției și călăul programului de guvernare pe care dumneavoastră l-ați scris foarte frumos, dar nu l-ați aplicat”, a spus artistul.

Integral pe G4media.roComentarii

Ion Grigore Dracnea este calau demonstrat in acte ca a luat bani de la copiii sarmani ai Teleormanului prin folosirea discretzionara a celor doua salariate de protectzia copilului sa-i stearga la cur pe PSD-istii locali...adica pe el, pe Madamele Dancila si Carmen Dan si ceilalti secretari de stat si parlamentari teleormaneni...Si asta n-o poate contesta nimeni...nici macar postacii si jurnalistii platitzi de PSD-isti...Este purul adevar...Dragnea este un calau si o javra...

25 iunie 2018 13:23

victor priviti in ochii lui. Ce vedeti?

25 iunie 2018 8:38

FIȚU tudor chirilă!?! Cine mai e și inSUL Ăsta ce pare că se hrănește cu propriile? A, o fi vreun fel de vietate umană, sau o caricatură vie? Bă, da ce le zice, ce la mai debitează pă curu ăla de-i zice el gură! Bravo, mă, moluscă umplută cu paie de orz!

25 iunie 2018 0:37

Oo, da, măi Chirila! Mișto și dramatică formulare! Dracne ăsta, pe când era țârcovnic de Teleorman, trăgea cu pușca după ciori, ca Creangă (sic!) și nu prea avea voie, că cam (sic și iarăși sic!) era și el față bisericească. Călău, domne, și asasin! Îți dai seama ce prăpăd era dacă era ăsta securist șef și ajungea să semneze protocoale?

25 iunie 2018 0:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.