Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tudor Chirilă a avut duminică o intervenție live pe Facebook în care a criticat intenția Guvernului de a adopta o ordonanță de urgență pentru modificarea Codului penal, spunând că măsura este menită să-l salveze pe Liviu Dragnea de condamnarea la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare primită joi din partea Înaltei Curți de Casație și Justiție.

”V-ați cerut iertare românilor care stau în pușcărie pentru un articol neconstituțional încercând să acreditați ideea că în România sunt mii de oameni care cumva sunt acolo din cauza nefuncționării justiției. Și ați încercat să pozați în toată povestea asta în victimă. Dvs. nu sunteți victimă. Sunteți călău. Sunteți călăul Codului de procedură penală, călăul legilor justiției și călăul programului de guvernare pe care dumneavoastră l-ați scris foarte frumos, dar nu l-ați aplicat”, a spus artistul.

Integral pe G4media.ro