Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Peter Eckstein Kovacs a anunțat azi-noapte pe Facebook că a demisionat din UDMR, al cărei membri este de 28 de ani, acuzând actuala conducere de faptul că sprijină antireforma din Justiție pentru a-l sprijini pe ”condamnatul Dragnea”.

”Da, am demisionat din UDMR. Cu strângere de inimă, cu mulțumiri pentru sprijinul primit în decursul anilor din partea clujenilor și nu numai. Nici vorba să mă dezic de sprijinirea drepturilor legitime ale maghiarilor și ale celorlalte minorități. DAR
nu pot să accept sprijinul dat de UDMR antireformei din justiție. Nu pot să accept sprijinirea PSD și al condamnatului Dragnea. Nu pot să accept gudurarea pe lângă partidele de guvernământ din România și Ungaria, pierderea propriului profil. Din păcate nu mai cred în schimbarea în bine al UDMR, în dezbateri și decizii luate democratic în Uniune. Ca atare, goodbye”, a scris Eckstein Kovacs pe Facebook.

Integral pe G4media.roComentarii

ungureanu ardelean Unguru asta n-a fost consilieru lu Base ? Cred ca da !

24 iunie 2018 18:14

Eckstein? Ăsta nu e ăla care parfuma de zor sub-coada javrei ordinare?! De ce va mirați (unii)?! De ce vă bucurați (alții)?! Ori cu el, ori fără el, javra este istorie, iar Eckstein un nimic cu chipă.

24 iunie 2018 17:22

v Mi s-a parut de la inceput curios cum un evreu ungur, le tine partea maghiarilor. Nu am fost de acord cu infiintarea UDMR,care ba era partid ba organizatie etnica, dupa cum ii cadea mai bine. Sa incerce Eckstein sa destabilizeze UDMR?

24 iunie 2018 16:57

Ce e a lui, e a lui ! Trebuie sa recunoastem ( si e demn de felicitat) este faptul ca cea mai mare reclama anti PSD o face acest tembel de Craioveanu.

24 iunie 2018 14:30

solo Dintre toti ungurii mi s-a parut, dedeparte, cel mai serios!

24 iunie 2018 14:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.