Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Andreea Sava a vorbit, sâmbătă, la ”Descoperiți” despre manipulările grosolane din spațiul public, privind modificările Codurilor.

Se încearcă scoaterea în stradă a oamenilor spunându-se că se fac modificări la Codurile Penale și de Procedură Penală, care vor lăsa liberi în stradă violatorii și așa mai departe. Dovada că acest lucru este o manipulare:

-din 216 amendamente votate în toal, 61 au fost votate nemodificate față de proiectul inițial, ceea ce înseamnă doar 19%.

Mai multe, pe Antena3.


Comentarii

Dan Voiculescu, zis și Varanul, profesor de securitate ceaușistă Descoperiți? Sau Acoperiți și manipulați prin minciună? Băi fraților, ascultați aici la mine, că eu sunt șopârloi bâtrân și școlit în rele, toate slugile mele de la antene vă mint în față, iar scopul nu e decât protejarea noului PCR care e acum PSD. Eu de când am moșit fostul partid conservator care a avut scopul de a conserva socialismul ceaușist, am fost cu trup și suflet alături de PSD. Cu drag Saurianul din Komodo!

24 iunie 2018 22:41

a lu` pigus Da baih pulifrici ! Ala-i rezultatu corect de....acu` ! Alupigus toti !

24 iunie 2018 18:18

@gica,contra Azi dimineata era chiat invers

24 iunie 2018 17:35

gica ,contra Rezultatul chestionarului din dreapta paginii este contrafacut sau atacat de hakeri !

24 iunie 2018 16:58

Ion Balane vocabularul folosit te caracterizeaza !

24 iunie 2018 13:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.