Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primăria Târgu Mureş şi Road Grand Tour organizează, în această lună, cea mai importantă serie de concursuri de şosea pentru amatori şi profesionişti din România, Bikes N'Roses, ocazie cu care în acest municipiu se vor relua cursele în ciclismul de şosea.

"Primăria Târgu Mureş a intrat în parteneriat cu Road Grand Tour pentru competiţia Bikes N'Roses. Această disciplină sportivă se întoarce în Târgu Mureş printr-un concurs care se va desfăşura pe data de 24 iunie. Competiţia este deschisă tuturor celor pasionaţi de ciclism şi se anunţă a fi una spectaculoasă, graţie formatului tip criteriu, care propune un traseu de aproximativ trei kilometri, din Piaţa Trandafirilor şi arterele adiacente, de unde vine şi numele competiţiei, Bikes N' Roses. Abilităţile tehnice ale cicliştilor dar şi rezistenţa la eforturi intense şi repetitive, aşa cum este urcarea străzii Bolyai, vor face diferenţa între ciclişti dar vor încânta şi publicul căruia îi va fi uşor să urmărească această competiţie. Nu în ultimul rând, sprinturile intermediare vor anima şi mai mult atmosfera atât pentru concurenţi cât şi pentru spectatori", a declarat miercuri, pentru AGERPRES, Cosmin Blaga, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Mureş.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.