Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Filosoful Mihai Şora a anunţat, duminică pe Facebook, că se anunţă o vară încărcată şi atât guvernanţii, cât şi protestatarii stau sub presiunea aceleiaşi coordonate - timpul, menţionând că au loc proteste în mai multe state ceea ce arată că „ceva nu este în regulă pe Terra”.

„Dragi şobo, ne vedem la Girafă: în această seară şi în toate serile în care va fi nevoie. Se anunţă o vară încărcată şi fierbinte (dacă nu ne-am topit la minus 15 grade, nu vom îngheţa la plus 30). În clipa de faţă, şi noi, şi ei stăm sub presiunea aceleiaşi coordonate: Timpul. Iar, din această încleştare, cum bine ne-a învăţat istoria, învingătoare ies, mereu, inteligenţa, cinstea, lumina. Da, da: lumina de la capătul tunelului (până nu ne vor fura şi tunelul). Dragii mei, supapele de siguranţă nu sunt multe, dar protestele noastre înseamnă enorm. Vă reamintesc că, nu departe de Girafă, se află punctul cardinal al democraţiei noastre: măsuţa unde strângem semnături pentru FĂRĂ PENALI ÎN FUNCŢII PUBLICE”, a scris Mihai Şora pe pagina sa de Facebook.

Integral pe MediafaxComentarii

UP DATE: "Dacă însă în loc de extratereştri apare (fosta mea şefă de cadre) dna. tov. Ana Pauker, atunci vă rog să-i transmiteţi complimentele mele de ministru FSN al învăţământului (calitate în care am binevoit de mi-am băgat poola în ea de Piaţa Universităţii!") - a mai ţinut să precizeze dl. "filosof" Mihai Ş. ... Cu respect, Mihai Drăghiciu-Pulifriciu', Sîrbu-Jidovu'-TNT-20kg & "The Mediafuckers"

25 iunie 2018 0:34

v Din pacate d-l Sora, nu intelege la virsta lui (cu toate meritele lui) principiul democratiei ca va conduce cel care are voturile majoritatii. Din pacate Romania a avut intimp mai multi oameni de adevarata cultura, ca Mihail Sadoveanu care s-a dat cu puterea comunista pt niste avantaje personale. Si nu a fost singurul. Este foarte rau ca incita lumea la "razmerita", ca Ghiolbanis.

24 iunie 2018 23:27

@24 iunie 2018 17:44 Băi panaramă, nici când ești prins cu ignoranța în gură nu ti-e rușine?! Nu vreau s-o jignesc pe mama ta, care o fi muncit din greu să te crească, dar nu ți-a dat peste degete când ți-ai vândut sufletul lui Soros„ aplicând” pentru o bursă de la acesta. Hai, înjură iar! La asta te pricepi.

24 iunie 2018 19:34

@24 iunie 2018 18:02 Vedea-te-as mo(a)rt(a), cu dric la poarta si cai mascati

24 iunie 2018 18:23

FIȚU Ce extratereștri, bă, surogat de filozof? Bă, mumie espandată, ce drac mai vrei? Pleci de/acasă ca să nu te mai vezi în oglindă? Te crezi filozof cu trei-patru broșurele pe care nu le citește nici dracu? Cărți! Stai, mă, naibii, acasă și oblojește-ți crăpăturile mințiii, bă, filozof cu creier de pasăre colibri…! I-auzi la el: ne întâlnim la… Vezi că greșiși: nu e vorba de Girafa, ci de Cimitirul Groapa de gunoi, bă rest de individ...

24 iunie 2018 18:02

@24 iunie 2018 16:58 Mai imbecilule! Tu esti analfabet functional! Citesti si nu pricepi. Guvernul FSN s-a facut printr-o mare pacalaeala a multor oameni, altfel destepti si nu niste neicanimeni ca tine. Au bagat in acel guvern si pe Sora. L-au facut Ministru al educatiei. Adica a ceea ce tu si multi ca tine n-aveti. Da sa stii ca am avut ....... Soros si nu mi-a cerut nimeni nimic pentru asta. Doar dovada ca merit sa o obtin. N-am facut si nu fac parte din nicio organizatie sau partid politic, Din pacate tu esti prea prost sa poti pricepe. Esti un hot si un ticalos ordinar. De fapt esti un fost comunist. Acestea sunt motivele pentru care ii pupi in cur pe cei din psd.

24 iunie 2018 17:44

@24 iunie 2018 14:20 și 14:25 Unul și același individ idiot și ignorant afirmă în primul mesaj că nu crede ca Șora să fi făcut parte din guvernul Petre Roman în 1990, iar în al doilea mesaj că a beneficiat si el acum 25 de ani de o bursă Soros și nu i-a cerut nimeni să facă ceva pentru sorosism. Nu i-a cerut nimeni, însă el face cu entuziasm! Înjură în cel mai murdar, vulgar și violent mod cu putință pe cei care nu agrează ideologia neomarxistă (globalistă) a lui Soros! În ce-l privește pe Șora, oricine consultă Wikipedia poate constata că a fost ministru al învățământului în primul guvern Petre Roman din peioada 28 decembrie 1989 până în 28 iunie 1990, deci și în timpul Mineriadei, ombătând cot la cot cu Ion Iliescu. Același Mihail Șora a hălăduit în interbelic prin Franța și Elveția, de unde a revenit în România imediat ce comuniștii luaseră pe deplin puterea. In timp ce poetul „de dreapta” Radu Gyr putrezea în pușcărie, iar marele, uriașul filosof și poet Lucian Blaga era umilit și hăituit, proaspăt revenitul din exil Mihai Șora înderplinea funcții înalte în cultura comunistă, între care și acea de director al Editurii de Stat pentru Literatură și Artă, ESPLA. De aia nu înțeleg analfabeții #rezistaci că acceptă să fie marionetele vechilor păpușari bolșevici, acum sub altă firmă.

24 iunie 2018 16:58

soloMAN Voi nu o sa ajungeti niciodata macar sa-l stergeti la KUR pe Sora. Voi nu sunteti decat niste nulitati. Inainte de a va da cu parerea prin diferite postari, mai bine ati vedea si a va analiza ce ati facut voi. Nu-i asa CACAT in ploaie ce esti, mai Gheorghe Craioveanu? Victore (mircea, internaucu 24 iunie 2018 11:21 ; si asa mai departe ca numai tu esti ala si singurul imbecil care ai comentat aici, MANCA-NE-ai kakatul) ce inseamna sa imbatranestiu frumos? Sa fii o jigodie comunista, ca tine?

24 iunie 2018 15:45

Nea Costel Mai date-n pula mea bai Sora!

24 iunie 2018 15:32

@24 iunie 2018 11:34 Si eu am fost ....... Soros acum 25 de ani. Pana acum nimeni nu mi-a cerut sa fac ceva, sa activez in vreo organizatie sau ONG. Ca drept dovada n-am fost ( nici n-am vrut ) nici macar un consilier local. Deci am fost apolitic. Ei, acum am sa ma implic si eu!!!!

24 iunie 2018 14:25

@24 iunie 2018 12:01 Nu cred ca in 1990 Sora avea vreo legatura cu Petre Roman, tot asa cum Doina Cornea sa fi avut vreo legatura cu Ion Iliescu. Ma refer la legaturi ideologige. Kakat! Asta este ceea ce i se potrivetse cel mai bine acestei natii. Cand are cateva ( ca multe nu sunt, daca nu-i de unde) personalitati asupra carora nu ai dubii in ceea ce priveste probitatea morala, atunci e bine sa arunci cu kkat in ele. Natie de kkat!! Natie fara dezvoltate! Natie fara viitor! Natie pe cale de disparitie. De-a lungul istoriei au mai fost asemenea natii. Azi nici nu se mai amintesc. E mare lucru sa vezi ca nu tu vei reprezenta nimic daca natia ta dispare! De aproape doi ani PSD cu Dragnera in frunte nu au facut nimic altceva decat sa se bata pentru Justitie. O justitie care sa-i salveze pe ei, niste ticalosi, borfasi, hoti, misei, pungasi la drumul mare!

24 iunie 2018 14:20

O chestie absolut senzatională! La Mineriada din iunie 1990 au participat nu numai mineri, ci și indivizi din toate sectoarele care sugeau bani și privilegii din pixul lui Ion Ilici Iliescu. De tristă amintire sunt cei de la IMGB. Aș aminti însă și de cei de la serviciile de salubritate și spații verzi ale Bucureștilor. Ei bine, pe 14 iunie 1990, seful acestor servicii de gunoierat a dat ordin subordonatilor săi să se reunească cu uneltele din dotare pentru a-i sprijini pe mineri. Și unde credeți? LA GIRAFĂ !!! Ca și „filozoful” Șora astazl! Să nu uităm că Mihai Șora era pe atunci ministrul invățământului în guvernu Petre Roman. Înseamnă că moșul mai are încă ceva memorie! Din păcate nu am cunoștință dacă gunoierii chiar au respectat, în 1990, ordinul șefului lor. Legătură dintre cele două momente de timp pare să țină de fizica cuantică, știută fiind legătura miraculoasă dintre perechile de subparticule cuantice !!!

24 iunie 2018 12:01

Bursier Există listele de bursieri Soros

24 iunie 2018 11:34

Tâmpițel de bursier ... (...)

24 iunie 2018 11:32

Bursier. ....... (...)

24 iunie 2018 11:31

Bravo, mah! Securel, nu glumă!

24 iunie 2018 11:28

Aha! ....... (...)

24 iunie 2018 11:27

Aha! ....... Soros!!!

24 iunie 2018 11:26

Na beleaua! Admin-ul mi-a cenzurat prin puncte-puncte (...) informatia că mult mediatizatul Mihai Șora a fost ....... SOROS! Sub o forma sau alta, cu siguranță că mai este!!!

24 iunie 2018 11:25

Șora? De unde atâta filosof? Pentru că le ștergea pantofii de praf celor din generația lui Mircea Eliade? Sau pentru că a fost, și probabil mai este, stipendiat de Soros, ale cărui „învățături” ni le cântă acum pe nas?! Mai degrabă din ultimul motiv (ca ....... Soros) i se popularizează promt orice bașină. Și, slavă Domnului, de bășini e doldora!

24 iunie 2018 11:21

internaucu` Mosule, vezi-ti de Alzheimeru` tau ! Tu, la varsta asta, nu mai stii exact nici cum te cheama !!!

24 iunie 2018 11:16

mircea pa aceasta leguma inca-l mai tine nevasta-sa in geam cand vine pensia?

24 iunie 2018 11:04

mircea pa aceasta leguma inca-l mai tine nevasta-sa in geam cand vine pensia?

24 iunie 2018 11:04

mircea pa aceasta leguma inca-l mai tine nevasta-sa in geam cand vine pensia?

24 iunie 2018 11:04

victor Ce bine ar fi sa imbatranim frumos.

24 iunie 2018 10:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.