Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un nou protest este anunțat pentru astăzi, începând cu ora 18.00, în Piața Victoriei. Oamenii sunt chemați în stradă pentru a manifesta împotriva intenției PSD de a modifica legislația penală prin ordonanță de urgență.

​„SOLIDARITATE! Hai în stradă! Aceiași actori, același tupeu de borfaș! Dupa 600.000 de oameni în stradă în 2017 și alte zeci și sute de mii ieșiți anul acesta, dublul infractor dorește să "reînvie" fatidica OUG 13. (Dacă lucrurile se precipita, astăzi sau mâine, suntem pregătiți oricând)

Integral pe HotnewsComentarii

Sicterescu Nu nou si mare....fasssssss !!! Mai ales ca-i comandat de labaralii lu` Sica -mandolina ! Oricum....sictir bre !!!

24 iunie 2018 18:16

CTC Și comentariul: „Mare miting în Piața Victoriei: peste 100 (una sută) de protestatari strigă! Peste 100! Bă, flenduroși mintal, vouă nu vă e rușine?

24 iunie 2018 18:07

tanar frumos si destept Dava-n Pula mea! #REZIST!

24 iunie 2018 15:34

Gheorghe Craioveanu haideti romani in Strada sa ii alungam pe acesti hoti si penali comunisti securisti care fac parte din Psd-Alde,,nu stati acasa veniti in piata Victoriei,,si sa alungam gunernul analfabetei si de incopetenti care disrug tara si vor sa ne scoata din Europa...

24 iunie 2018 11:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.