Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alegătorii turci sunt chemați azi la urne pentru a decide dacă îi acordă sau nu un al doilea mandat de președinte, de cinci ani, lui Recep Tayyip Erdogan. Turcia se află în stare de urgenţă decretată în urma loviturii de stat nereuşite din iulie 2016.

Alegerile prezidenţiale şi parlamentare anticipate din Turcia au loc în contextul în care preşedintele Recep Tayyip Erdogan vrea consolidarea puterii, după modificarea Constituţiei. Recep Tayyip Erdogan va implementa noul sistem constituţional prezidenţial, eliminând postul de prim-ministru şi centralizând puterea prin funcţia de preşedinte.

Integral pe România LiberăComentarii

Nea Costel Da bah este prietenul lui Erdogan. Nu el i-a dat teren in Expozitiei sa-si construiasca mega mosheie? Date-n PULA mea!

24 iunie 2018 15:36

Pute Ce inseam cretinia in jurnalism ,mai ales la RL ,care e tema alegerile sau Ponta ,cati nu s-au intanit cu Erdogan si alti cacanari si asta le imputi ???!!!

24 iunie 2018 12:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.