Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O tânără mamă, Carrie Quinn, împărtășește o experiență traumatizantă din cauza căruia nu a mai fost capabilă să își țină în brațe propriul copil: „Am fost mereu sănătosă, tipul de persoană care mănancă ce trebuie și merge la sală în mod constant. Deci, când am avut prima indicație că ceva e în neregula, pe la 20 si ceva de ani, când am dezvoltat ganglioni limfatici umflați în axile și pe față, nu am fost foarte alarmată. Doctorul m-a trimis la spital pentru o biopsie, dar nu a găsit nimic. ”

După ce aceste simptome au disparut de la sine, la 30 de ani după o călătorie în Jamaica ganglionii limfatici ai tinerei s-au umflat din nou, simptom însoțit de ochi uscați, dureri de cap, probleme de digestie, greață, dureri articulare și musculare.O vizită la doctor a descoperit faptul că vezică biliara nu îi funcționa, deci aceasta a fost îndepărtată. Câțiva ani mai târziu însă probleme au apărut din nou: „Câțiva ani mai târziu, m-am trezit într-o dimineață și am simțit o furnicătură ciudată în tot corpul. E ca și cum mi-aș fi pierdut brusc toată puterea, n-am putut să merg sau să îl duc pe fiul meu de 2 ani în brațe.”

Continuarea, pe Antena3.ro.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.