Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Anunț-surpriză al unui social-democrat, imediat după ce Klaus Iohannis și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat. Liviu Pleșoianu a anunțat că va candida și el la alegerile prezidențiale.

„Anunțul eu l-am făcut de anul trecut. Dacă PSD va susține candidatura mea, bine, dacă nu, voi candida independent. Am mai spus-o, nu este nicio surpriză. Eu chiar n-am trecut prin nicio sufragerie securistă, eu prin vii am fost doar la strabunicii mei la țară. Nu sunt genul de om care e dispus la compromisuri de orice fel cu noua securitate”, a spus Pleșoianu.

Social-democratul a comentat și discursul președintelui în care își anunță o nouă candidatură.

Detalii pe Antena3.ro.


Comentarii

Ai dreptate mă! Tu ai și mutră de președinte al aurolacilor și al oamnilor străzii, te recomandă muianul tău de cur nebărbierit și pletele din coada aia de mânz debil pe care le tot fâlfâi în vânturile bășinilor din cocina parlamentară. Tu sărmane idiot, ești independent de tine însuți și dependent de prostia imensă pe care o emani prin toți porii ambalajului tău nereușit. Sunt curios ce va zice partidul tău de împuțiți la tentativa ta de viteaz putred. Presupunând că ai fi candidat împotriva lui Băsescu în trecut, nici măcar în acea situație nu ai fi reușit decât să te clasezi pe locul 3, sărmane imbecil sclerozat!

23 iunie 2018 19:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.