Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a anunţat, sâmbătă, că revine în politică şi relansează UNPR.

„Am demisionat din Parlament, m-am pus la dispoziţia justiţiei, pentru că onoarea costă şi va fi întotdeauna cel mai important reper în viaţă şi în activitatea mea profesională. Astăzi, dosarele mele sunt în instanţă, sunt publice şi pot vorbi deschis despre ele. Am încredere că justiţia va fi dreaptă şi va restabili adevărul, adevărul de necontestat - că sunt nevinovat. Sigur că în această perioadă am aflat că în politica din România nu este nevoie de onoare, nu este apreciat faptul că eşti serios şi te ţii de cuvânt. Sigur că am înţeles că onoarea în politică este considerată naivitate”, a afirmat Gabriel Oprea într-o conferinţă de presă susţinută la sediul UNPR.

Detalii pe Antena3.ro.


Comentarii

Interesele ruseşti în România sunt adânc înrădăcinate în partidele PSD/ALDE (şi parţial PNL). Să nu vă imaginaţi că este doar zona politică aici. Serviciile ruseşti controlează televiziuni, mii de firme căpuşă abonate la contractele cu statul, mii de oameni dependenţi de aceste firme, de corupţie, mii de foşti comunişti şi o parte din SRI. Aceasta este SISTEMUL. Acest sistem ne-a nenorocit ţara in ultimii 27 de ani. Au făcut-o premeditat, pas cu pas începând cu distrugerea educaţiei, sistemului de sănătate şi prin crearea unui cadru de dezvoltare a corupţiei. comisarul.ro.

24 iunie 2018 8:22

@ 23 iunie 2018 19:18 Băi Căcănarule, mai bine uite-te la tine că ești plin de căcat și-n gură și-n capul tău care e de fapt un bideu plin de căcat. Pupincurist ești tu și tot neamul tău de limbrici comunistoizi. Spre deosebire de tine care ești un slugoi împuțit plătit ca să-ți caci aci propaganda voastră împuțită, eu sunt un om simplu și un cetățean obișnuit, dar care are capul și mintea limpede și nu suportă ipocrizia voastră comunistoidă împuțită. Te bag în mă-ta și-ți dau și muie prin intermediul măgarului mitropoliei, care sărmanul o să facă un compromis și-și va băga pula în gura ta cea plină de căcat. Du-te-n măta de imbecil idiot!

24 iunie 2018 5:18

ia te uita, alt ...viteaz anticonstitutional Dar pe cine doresti sa puna..."stamPULA" ??? Pe ...Klauss Werner Ciolannis???? Pe cel care calca in picioare CONSTITUTIA ROMANIEI???? Vai de curul vostru de PUPINCURISTI. Inafara de cativa leuti pe care-i castigati, postand doar lucruri neadevarate si fara de ajutor...Romaniei, ce mai stiti???? Aproopo: Doresti un servetel??? Ai niste urme ...maronii, in coltul gurii. (de parca maro poate fi numita...culoare :-) :-) :-)

23 iunie 2018 19:18

Ia te uită, alt viteaz penal? Her Ghenerall s-a îmbățoșat și vrea să revină? Unde să revină? Că-n politică nu are nici o șansă. El sărmanul crede că poate ajunge în postura de candidat la alegerile prezidențiale care se apropie, dar se laudă ca un viteaz debil ce este cu dosarele lui penale? Interesant! Oare câți nebuni din țara asta vor pune ștampula pe acest căcat patriotard cu epoleți de gheneral imaginar? Du-te băi fecalomule patriot și ascunde-te să nu te mai vadă nimeni la moaca ta patibulară de imbecil impostor și fariseu ce ești tu!

23 iunie 2018 19:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.