Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un parlamentar PSD și-a anunțat deja candidatura la funcția supremă în stat.

Este vorba despre deputatul Liviu Pleșoianu.

„Werner, Președintele Noii Securități, tocmai a anunțat că va candida pentru un nou mandat. Bun! Abia aștept confruntarea! :) Pentru a elibera țara asta, eu voi candida în 2019! După 30 de ani, România va avea ocazia să aleagă pe cineva care pune ființa omenească în centru, care nu a trecut prin nicio sufragerie securistă, care a mers doar în via străbunicilor săi, care se deplasează perpendicular pe sol și nu târâș când întâlnește reprezentanți ai marilor puteri, care nu se teme să spună lucrurilor pe nume!”, a scris el pe pagina sa de Facebook.


Comentarii

Ai dreptate mă! Tu ai și mutră de președinte al aurolacilor și al oamenilor străzii, te recomandă muianul tău de cur nebărbierit și pletele din coada aia de mânz debil pe care le tot fâlfâi în vânturile bășinilor din cocina parlamentară. Tu sărmane idiot, ești independent de tine însuți și dependent de prostia imensă pe care o emani prin toți porii ambalajului tău nereușit. Sunt curios ce va zice partidul tău de împuțiți la tentativa ta de viteaz putred. Presupunând că ai fi candidat împotriva lui Băsescu în trecut, nici măcar în acea situație nu ai fi reușit decât să te clasezi pe locul 3, sărmane imbecil sclerozat!

24 iunie 2018 5:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.