Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Peste 10.000 de persoane care își doresc să fie polițiști s-au înscris la concursul de admitere la școlile de poliție, informează Inspectoratul general.

Până pe 15 iunie, termenul limită, pe cele 1.600 de locuri la școlile de agenți de poliție s-au înscris 10.363 de candidați ( 8.249 candidați pe 1.300 de locuri, la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și 2.114 pe 300 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca).

Integral pe HotnewsComentarii

Socotitorul Astia sunt numai "tablagii". Mai adaugat pe atatia si la "studii superioare", adica ofiteri. Si acum sa facem un calcul. Din cei 150 000 de copii (tineri) care ajung in fata bacalaureatului (mai toti) peste 3000 vor fi politisti. Mai adaugati si alte servicii de forta ale statului si va veti INGROZI.Numai pentru Politie : la fiecare 50 de cetateni ACTIVI este un POLITIST! De ce e asa? Nu stiu daca mai exista o tara cu asa "densitate de politisti. Sa nu mi se spuna ca acest calcul nu e bun. Ponderea asta este an de an. Prin urmare calculul e bun. Daca nu e FOARTE BUN se datoreaza numai si numai PENSIONARILOR la 40-45 de ani. Cati bani mananca politia? Sigur mai multi decat SCOAL. Unde nu-i scoala TREBUIE POLITIE MULTA!!!!!!!

23 iunie 2018 20:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.