Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Adunarea Generală a ONU a aprobat un proiect de rezoluție privind retragerea trupelor străine din Republica Moldova, având ca țintă trupele ruse din Transnistria. Documentul a primit 64 de voturi pentru, 15 împotrivă și 83 de abțineri, relatează Cotidianul.md.

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, a calificat adoptarea rezoluţiei ONU, prin care se cere retragerea trupelor ruse din Transnistria, drept „o decizie istorică” și „poate cea mai importantă de la obținerea independenței”.

Integral pe CotidianulComentarii

Ceea ce vedeţi acum în România este aplicarea pas cu pas a unui plan de destabilizare a României. În spatele acestui plan sunt ruşii care atacă România informativ pe toate planurile. România era singura oază de stabilitate şi pro-occidentală într-un colţ al NATO unde Ungaria, Bulgaria, şi Turcia jucau duplicitar. Rând pe rând ţările din estul Europei au fost ingenucheate de serviciile de informaţii ruseşti si doar noi rămăsesem singura insulă într-o mare pro-rusă şi pilon important al sistemului de apărare NATO. Acum a venit rândul nostru. Serviciile ruseşti controlează televiziuni, mii de firme căpuşă abonate la contractele cu statul, mii de oameni dependenţi de aceste firme, de corupţie, mii de foşti comunişti şi o parte din SRI. Aceasta este SISTEMUL. comisarul.ro.

24 iunie 2018 8:18

v Putin il are ca exemplu pe Ghiolbanis, va citii rezolutia la nesfirsit, apoi ii va fi tradusa, dupa aceea va cauta sa o inteleaga, iar la urma vaface tot ce vrea, adica va ramine in Transnistria

24 iunie 2018 0:05

Tom Sawyer Ca în Afganistan! Să plece rușii ca să vină americanii! Ce-ar fi să plece deodată, și rușii din Transnistria și americanii din republicile baltice?!

23 iunie 2018 14:29

europeanu numai ca ucigasul putin se pisa pe toti si nu va pleca nici din transnistria si nici din crimeea si nici din donbas.

23 iunie 2018 14:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.