Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul USR Tudor Benga spune că sunt mai multe forme de protest paşnic şi îi îndeamnă pe cei care cer demisia Guvernului să îşi anunţe şeful luni dimineaţă că nu pot ajunge la muncă. În opinia lui Benga, dacă jumătate de milion de oameni fac asta două zile, „Guvernul Dăncilă e istorie“.

”Mulţi dintre voi îmi scrieţi şi mă întrebaţi ce puteţi face. Vreţi o soluţie simplă, paşnică şi eficientă de a da jos guvernul PSD în câteva zile? Poftiţi aici: luni dimineaţă la prima oră puneţi mâna pe telefon, email, whatsapp, sau ce preferaţi voi şi anunţaţi-vă şeful că nu veţi putea ajunge luni la muncă. Poate că vă e rău, poate vi s-a stricat maşina, poate că nu are cu cine sta copilul. Şi staţi frumuşel acasă luni. Atât”, scrie deputatul USR pe pagina sa de Facebook.

Integral pe AdevărulComentarii

Plicuşor Ban Da' dacă vă dă ăia afară, atuncea să nu cumva să veniţi la mine să-mi plângeţi pe la uşă să vă "salvez" - că mă foot în print-ul memelor Dvs. de EURO-iobagi jegoşi - ia hai siktir că sunt sătul de voi până peste cap! Cu respect, Nicuşor Puicuşor D.

24 iunie 2018 7:29

v "Interesanta" propunerea Bengosului, cam ce le poate debita #rezistacii. Daca ati avea 500 de mii de adepti in tara ati avea o oarecare forta politica. Dupa nr participantilor din Bucuresti si din tara, cred ca este imposibil sa averti atitia adepti. incercati la viitoarele alegeri sa va mobilizati si sa obtineti un scor mare.

23 iunie 2018 23:45

Ei, asta-i culmea! Dar e o culme a idioțeniei de fapt! Ăștia de la USR sunt bățoși și se străduiesc să facă opoziție, e de admirat scopul lor de a face opoziție, dar mijloacele și metodele lor sunt atât de infantile încât sunt ridicole. Băi Bengosule, băi nene, forma de protest imaginată de tine e o prostie imensă. De ce? Simplu! Păi cetățenii de rând de la care ai tu pretenția ca ei să stea acasă și să nu câștige nimic pe acea zi de muncă pierdută, nu au bani suficienți ca tine ca să-și permită luxul de a lipsi de la serviciul lor plătit cu o leafă mizeră, în timp ce tu Porcule faci bătături la buci în cocina parlamentului, iar dacă tu Porcule lipsești de la serviciu, tu nu ești penalizat cu reținerea din salariul tău de nabab european cu banii pentru ziua lipsă, dar îți încasezi salariul integral, chiar dacă te prezinți la serviciu jumătate din timpul normal de lucru. Te fut în gură!

23 iunie 2018 19:42

Lute Dupa hoti si cocalari ajunsi in parlament a venit si randul vostru al golanilor ordinari.Ce sa salvati voi ma ,haznalele !!??

23 iunie 2018 16:51

Lute Dupa hoti si cocalari ajunsi in parlament a venit si randul vostru al golanilor ordinari.Ce sa salvati voi ma ,haznalele !!??

23 iunie 2018 16:51

Bravo, măh! Atâta minte aveți voi în cap: Jos guvernul Dăncilă! În rest, ce pune omul pe masă, le dă Soros la tonți românii. Le dă cu tifla după ce își instalează maimuțele peste tot... Veniți cu cât mai multe idei din astea și veti fi votați de o parte dintre feisbuciști (până se maturizează și ăștia și înțeleg ce e și cu facebook-ul ăsta), de procurori și de gardienii pușcăriilor.

23 iunie 2018 13:21

Emigrant Da un mod interesant de protest, dar sa nu uitam ca, romanii nu sunt uniti, nici in tara si nici peste hotare.

23 iunie 2018 12:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.