Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că CEx-ul PSD s-a comportat, în şedinţa care a avut loc vineri, ca o "sectă de sinucigaşi politici" şi a ales să-l apere pe Liviu Dragnea, pe care l-a catalogat un "infractor condamnat".

"CEx-ul PSD s-a comportat ca o sectă de sinucigaşi politici. Astăzi, liderii PSD au ales între România şi Dragnea, l-au ales pe Dragnea, au ales să apere un infractor condamnat, au ales să fie slugile unui individ care reprezintă un rău absolut pentru România. Mai mult decât atât, Liviu Dragnea, după reuniunea CEx-ului, în loc să-şi recunoască vinovăţia şi să facă un pas în spate, a devenit şi mai ameninţător, a devenit şi mai agresiv, arătând că nu-i pasă de România şi că oricine încearcă să-i opună rezistenţă va fi un adversar pentru Liviu Dragnea.

Integral pe România LiberăComentarii

Gicu Iar tu te comporti ca o curva politica !!!

23 iunie 2018 9:54

pedelistul ...liberal Orbetele a devenit mare specialist in PSD ? Da`...ia ganditi putin (daca puteti baih !) , ce se va intampla cu salariile bugetarilor, impozitarea progresiva (ca-n UE baih !), pensiile nesimtite , care acu` se dau in..."dauna" investitiilor ?

23 iunie 2018 9:46

FIȚU Mă, gogu prostu, promisiuni mincinoase? Dar majorarea salariilor și pensiilor? Ca să nu mai spun de alte „promisiuni mincinoase”, de care promisiuni realizate beneficiezi și tu, mă vietate neterminată!

23 iunie 2018 6:22

Pintenogu @Gogule, ești mai mărginit și mai tâmpit decât cei care își dau votul pe un kil de ceva. Acela e vreun sărăntoc analfabet, dar tu te pretinzi școlit, deștept și, he-hee, lucrezi la multinațională. Ești însă doar un prost închipuit! Nu toți care votează PSD sunt amărâți și analfabeți, ci imensa lor majoritate judecă cu capul lor. Vouă vi s-a indus pe feisbuci ideea stupidă că știtți chiar totul de pe lume și că formați vreo elită. Formați pe dracu. Sunteți mărginiți, ignoranți și fuduli. Vorba ceea, prostul dacă nu e fudul, nu e prost destul. Exact precum mandolinatul liberal Ludovic Orbete.

23 iunie 2018 0:52

Gogu Dragnea este produsul romanilor care-si vand votul pe un kg de faina si promisiuni minciunoase.

22 iunie 2018 22:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.