Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat că social-democraţii vor fi alături de liderul PSD, după decizia instanţei supreme de condamnare la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, pentru că „nu sângerează numai Liviu Dragnea, sângerează partidul în această perioadă”.

Întrebată dacă decizia judecătorilor ÎCCJ ar putea fi văzută ca o decizie politică, deoarece instanţa supremă a dat, în cazul lui Liviu Dragnea, şi pedeapsă accesorie de interzicere a dreptului de a candida pentru funcţii publice, Lia Olguţa Vasilescu a răspuns: „De fapt aici devine destul de clară sentinţa de astăzi. Nu numai că i se dă o condamnare, dar şi interdicţia de a mai avea o funcţie. (...) O să fim alături de acest lider, pentru că nu sângerează numai Liviu Dragnea, sângerează partidul în această perioadă”.

Mai multe, pe Antena3.


Comentarii

Săracul partid însângerat! Erată PSD-ul e în ditamai menstruația nene, dacă până și madam Lia Olguța Vasilescu ne spune că săngerează, atunci e grav. Mă cac un căcat mare în tot partidul vostru de mafioți!

22 iunie 2018 22:03

Săracul partid însângerat! PSD-ul e în ditamai menstruația nene, dacă până lui madam Lia Olguța Vasilescu ne spune că săngerează, atunci e grav. Mă cac un căcat mare în tot partidul vostru de mafioți!

22 iunie 2018 22:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.