Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mii de oameni protestează joi seară la Cluj, Sibiu, Timişoara şi Iaşi împotriva PSD şi a liderului social-democrat Liviu Dragnea.

*** Peste 1.500 de persoane participă joi seara, în centrul oraşului Cluj-Napoca la un protest împotriva guvernului, cerând demisia acestuia precum şi pe cea a lui Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor.

Oamenii au început să vină în Piaţa Unirii începând cu ora 19,00, unde timp de aproximativ o oră şi jumătate au scandat şi strigat mesaje împotriva guvernului Dăncilă.

Integral pe AgerpresComentarii

Elena Stanciu, Daniela Malache, Otilia Halunga, Isabela Paulescu: BUNĂ SEARA! Suntem o colecţie (un cumul nemaiîntâlnit în istoria bilinenară a poporului Dvs., n.n.) de EURO-pizdirici-TTIP entuziaste şi (în pauza dintre două EURO-felaţii, n.n.) defekăm (diverse) "articole" prin presa "liberă"! Cu respect, ES, DM, OH, IP & al.

22 iunie 2018 0:38

v Cam putini manifestanti a reusit sa stringa Ghiolbanis. Probabil nu a reusit inca sa creeze "o emotie" suficient de puternica. Din "pacate" pt Ghiolbanis i-a scazut nr de sustinatori, chiar si la el in oras, unde este cunoscut mai bine. Sint alegatori care se pling ca sufera de Ghiolbanita.

22 iunie 2018 0:24

FIȚU Elena Stanciu, Daniela Malache, Otilia Halunga, Isabela Paulescu. Să spun că sunteți analfabete? Sună prea elegant… Dar să faceți afirmarea că, într-o asemenea fotografie sunt mii de oameni, însemnă că, ori sunteți tâmpite, ori lesbiene în călduri și, deci fără autocontrol, ori sunteți pur și simplu în criză de act sexual. Încercat cu banane sau, dacă nu vă satisface, folosiți cu încredere o legătură de morcovi din Piața Matache. Promiteți? E drept că e greu de adunat la un loc un cvartet de la fel de… neregulate… Felicitări!

21 iunie 2018 23:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.