Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că decizia ÎCCJ de condamnare a lui Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, este în primă instanţă, astfel că liderul PSD se bucură în continuare de prezumţia de nevinovăţie.

"Am luat act de decizia Înaltei Curţii de Casaţie şi Justiţie în dosarul „DGASPC Teleorman”. Trebuie spus faptul că este o decizie în primă instanţă, ceea ce înseamnă că Liviu Dragnea se bucură în continuare de prezumţia de nevinovăţie, valabilă până în momentul unei decizii definitive a instanţei. Indiferent de sentinţa definitivă, vreau să subliniez importanţa continuării dezbaterii şi adoptării reformelor necesare pentru stoparea abuzurilor şi a încălcării drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor. În acelaşi timp, vreau să îi asigur pe sutele de mii de români care au manifestat în Piaţa Victoriei, în ziua de 9 iunie, împotriva abuzurilor şi pe milioanele de români care au votat în 2016 pentru un stat de drept, nu pentru „statul drepţi”, că ALDE şi PSD vor continua să promoveze acele reforme necesare pentru asigurarea reformării justiţiei şi stoparea influenţei nocive a statului paralel", a afirmat preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, pe Facebook.

Integral pe MediafaxComentarii

Trump Aceasta condamnare aduce mai multe intrebari decat raspunsuri, sa astepte motivarea, sa o citeasca, sa o inteleaga si mai vedem pt ca nu e definitiva, oricum nimeni nu mai e interesat de legi in tara asta.

22 iunie 2018 8:00

Măi grecoteiule împuțit, se putea să nu te caci și tu pe gură? Prezumția de nevinovăție? Hai să fim serioși! Adică neomul tău e condamnat cu executare, mai are dreptul la un recurs sau la un apel, iar data viitoare poate fi condamnat tot cu executare dar cu cumul de pedepse, câștigându-și dreptul de a sta la ocnă mai mulți ani de zile. Te-n gură de boșorog impotent!

22 iunie 2018 2:21

Vasile gresit " prezumptia " e pana la prima instanta ! esti prost de mori ,ma mir ca mai respiri!

21 iunie 2018 20:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.