Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Protestele de ieri au degenerat, astfel încât chiar și filosoful Mihai Șora, în vârstă de 103 ani, a fost bruscat în cadrul învălmășelii.

Filosoful Mihai Șora a fost prezent miercuri seară la protestul din Piața Victoriei. Ulterior, într-o postare pe pagina sa de Facebook, Șora, în vârstă de 101 ani, a dat de înțeles că a fost bruscat de jandarmi.

„Dacă un jandarm îmi spune «Mișcă-te mai încolo, moșule!», nu mă supăr: pot înțelege că Jandarmeria română vrea să «elibereze» cutare metru pătrat din Piața Victoriei; nu e cea mai fericită formulă de adresare, dar treacă! (am auzit atâtea, într-o viață de om).

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Soros junior Mai tampitule de Fitu si 1 iunie 2018 15:44 ,coco ! Cum e Sora ....... de-a lui Soros? Ala n-are nici 90 de ani. Imbecilule! Tu nu vei ajunge niciodata ce a fost Sora ( si familia sa una prestigioasa pentru ardeleni si neamul romanesc) Tu nu esti decat un mare kakat. Ce derbedeu a facaut ma-ta . Mai bine te scapa la WC cand s-a scremut sa faca un kakat. Ai iesit tu care esti un jeg ordinar. Pieri-ti-ar numele!

22 iunie 2018 15:09

Nea Costel mosule date-n pula mea!

21 iunie 2018 19:11

@ FIȚU Băi Kăkat împrăștiat, mai dute-n aia mă-tii de cretin imbecil!

21 iunie 2018 18:37

coco Costica te-ai sclintit de la prea multa laba.Idiotule,democratie, inseamna sa votezi pe cine trebuie si cand trebuie,restul inseamna altceva,dar pentru ca tu si altii ca tine sa inteleaga, trebuie mai iatai multa intelepciune si educatie.

21 iunie 2018 17:51

@Gogu - din pacate sunt multi ca el. Mama prostilor este mereu gravidã.

21 iunie 2018 17:21

Gogu FITU, dupa cum gandesti, se vede ca esti un penal ratat. Noroc ca nu sunt multi ca tine !

21 iunie 2018 16:51

FIȚU Bă, EVZ, respectiv idiotul care a scris materialul: boșorogul ăsta de șora, plătit bine soroș, nu poate sta acasă - ce dracu mai vrea? Că idiotul de la EVZ îl face în rândul 2 de text de 1023 ani, iar în rândul 4, de 101… Doamne-Dumnezeule, cu cine suntem contemporani!

21 iunie 2018 16:50

FIȚU costică + nae, din păcate, doi ratați de superclasă - felicitări. Cel puțin costiCĂ CARE, este cu mintea praf și pulbere, propune un fel răscoală tip 1907. Mă, testicul afumat, tu știi să citești ce scrii. Norocul tău că nu te ia nimeni de bun copt la minte...

21 iunie 2018 16:46

Filozoful Șora, bursierul lui Soros Mai vrea o dată bursa, că a dat în mintea copiilor, tratamentul e scump, iar la Humanitas nu mai are ce să reediteze. Fiecare cu ce poate și cât îl duce mintea. Unuia de 101 ani ce poți să-i ceri? Îi arăți bijboaca și el crede că e navetă spațială! Dacă întrebi ceva despre Lucian Blaga, te-ntreabă și el unde a jucat!

21 iunie 2018 15:44

Costica ROMANI IEAITI IN STRADA, IN FIECARE ORAS SAU SAT CARE AVETI ARME , CU ARME, CARE NU CU FURCI SI CU TOPOARE. ORICE PRIMAR PSD-IST TREBUIE OBLIGATORIU INDEPARTAT , CU VOIA SAU FARA VOIA LUI. FIECARE SCURSURA PSD-ISTA TREBUIE TRIMISA LA MUNCA. DTEPTATE SI FRATIE! INTR-O TARA IN CARE MOARE JUSTITIA SE INSTAUREAZA HAOSUL , LA NOI JUSTITIA A MURIT DE MULT. NOI TREBUIE S-O READUCEM ACOLO UNDE-I ESTE LOCUL.

21 iunie 2018 15:12

Nae Filozoful in fata incultului nu are nici o sansa !

21 iunie 2018 15:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.