Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul ministru al Justiţiei Florin Iordache, deputat PSD, a susţinut, joi, că forţele de ordine ”şi-au făcut datoria” la protestul de miercuri seara din Piaţa Victoriei, iar despre jurnalistul german a spus că e convins că a încălcat o normă dacă a fost ridicat de jandarmi.

Referitor la reţinerea jurnalistului german, Iordache spune că este foarte bine că a fost reţinut, deoarece a încălcat legea şi spune că trebuie să ne conformăm, iar dacă legea este încălcată, aceasta trebuie făcută mai dură.

Florin Iordache reacționează după proteste

“Eu cred că forţele de ordine şi-au făcut datoria. Forţele de ordine trebuie să păstreze nişte condiţii minimale pentru cei care vor să poată circula. Dacă eu sau dumneavoastră vrem să trecem prin acea zonă şi nu avem nimic de-a face cu protestele, de ce ni se încalcă dreptul de o liberă circulaţie? Dacă vor să protesteze, am înţeles că e un spaţiu acolo, pot protesta, să spună ce nemulţumiri au”, a declarat Florin Iordache, potrivit mediafax.ro.

Integral pe CotidianulComentarii

Adrian ROMANI IEAITI IN STRADA, IN FIECARE ORAS SAU SAT CARE AVETI ARME , CU ARME, CARE NU CU FURCI SI CU TOPOARE. ORICE PRIMAR PSD-IST TREBUIE OBLIGATORIU INDEPARTAT , CU VOIA SAU FARA VOIA LUI. FIECARE SCURSURA PSD-ISTA TREBUIE TRIMISA LA MUNCA. DTEPTATE SI FRATIE! INTR-O TARA IN CARE MOARE JUSTITIA SE INSTAUREAZA HAOSUL , LA NOI JUSTITIA A MURIT DE MULT. NOI TREBUIE S-O READUCEM ACOLO UNDE-I ESTE LOCUL.

21 iunie 2018 15:21

Ion Iarasi isi da cu parerea acest Ciordache ?

21 iunie 2018 13:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.